Bezlepkový cheesecake s lesním ovocem

23.02.2020

Výborný lehký koláč bez lepku a cukru plný bílkovin!


Suroviny:

  • 1 balení bezlepkových sušenek ( já použila "Gullón chip choco sin gluten" z Rosmann drogerie)
  • 50g mletého kokosu
  • 60g kokosového oleje
  • 200ml smetany ke šlehání
  • 3 balení (250g) tvarohu
  • 50g lesní směsi
  • 1 balení Smeta-fix
  • Malinové Flavdrops

Postup: 
Sušenky, společně s kokosem rozemeleme na sypkou směs. Následně přidáme rozpuštěný kokosový olej a vše řádně promícháme. Směs vtlačíme na dno kulaté formy a dáme péct na 150°C cca 5-10 minut - POZOR NA PŘIPÁLENÍ. 

Ve smetaně rozmixujeme lesní směs a následně smetanu vyšleháme do šlehačky. V misce si vyšelháme tvaroh společně s Flavdrops (cca 10 kapek), následně opatrně vmícháme ovocnou šlehačku a přidáme smeta-fix.

Po vychladnutí sušenkového korpusu potřeme tvarohovou směsí a dáme do lednice ztuhnout přes noc.

Nakonec můžeme koláč ozdobit lesním ovovcem a kokosem.

Nutrční hodnoty na 150g porci = 337kcal


Přeji super mlsání 

Vaše * 🎀 𝐵𝓇𝒾𝑒𝓁𝓁 🎀 *   

© 2019 Recenze a životní styl podle Briell. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky